2 days ago

Haagse Jongerenambassadeurs

Hebben jullie vandaag ook gestemd?

Onze ambassadeurs in ieder geval wel! Onze Niqshal Arjun zit straks bij FunX om te praten over de verkiezingen. Tune in en luister mee!
... See MoreSee Less

Hebben jullie vandaag ook gestemd? Onze ambassadeurs in ieder geval wel! Onze Niqshal zit straks bij FunX om te praten over de verkiezingen. Tune in en luister mee!Image attachment

 

Comment on Facebook

๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ

Bent trots op mijn nichtje Shania Lalai ๐Ÿ˜˜

๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

3 days ago

Haagse Jongerenambassadeurs

Stem โœ”๏ธ of zwijg โŒ !

Ga jij vandaag ook stemmen? Vergeet dan niet je stempas en je ID mee te nemen.

Ben je net 18 geworden en ga je voor het eerst stemmen? Dan heb jij deze kaart vast in de brievenbus gekregen. De Haagse Jongerenambassadeurs dachten mee met de gemeente over hoe de kaart eruit moest zien en wat erop moest staan. Vind jij hem ook leuk geworden? Laat het ons weten!

Ben je nog geen 18, maar heb je wel ideeรซn over een beter Den Haag? Stuur ons een berichtje en dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.
... See MoreSee Less

Stem โœ”๏ธ of zwijg โŒ ! Ga jij vandaag ook stemmen? Vergeet dan niet je stempas en je ID mee te nemen. Ben je net 18 geworden en ga je voor het eerst stemmen? Dan heb jij deze kaart vast in de brievenbus gekregen. De Haagse Jongerenambassadeurs dachten mee met de gemeente over hoe de kaart eruit moest zien en wat erop moest staan. Vind jij hem ook leuk geworden? Laat het ons weten! Ben je nog geen 18, maar heb je wel ideeรซn over een beter Den Haag? Stuur ons een berichtje en dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.Image attachment

4 days ago

Haagse Jongerenambassadeurs

Wie zien we vrijdag? ๐Ÿ‘€

Onze ambassadeur Nina Ruijer presenteert evenement 2 van Headspace ๐ŸŽฌ๐ŸŽž๏ธ๐ŸŽฅ

Met de film 'Lieve Mama' laat Sophie zien hoe een student haar leven probeert te combineren met de zorg voor haar depressieve moeder. Het is een indrukwekkende documentaire over opgroeien binnen een gezin waar psychische problemen spelen.

Lieve Mama (documentaire)mrt 23, 4:00pmDe Haagse HogeschoolMet de film 'Lieve Mama' laat Sophie zien hoe een student haar leven probeert te combineren met de zorg voor haar depressieve moeder. Het is een indrukwekkende documentaire over opgroeien binnen een gezin waar psychische problemen spelen.

De film brengt de hoop, onmacht en verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt in beeld.

Meld je direct aan door te mailen naar headspacedenhaag@gmail.com of via
goo.gl/forms/1VOQ5Tkhz8cKaUix2. Hier kun je je ook aanmelden voor de twee andere Headspace bijeenkomsten!
... See MoreSee Less

Lieve Mama (documentaire)

1 week ago

Haagse Jongerenambassadeurs

EN DE WINNAAR IS.... ๐Ÿ†

Michel Rogier van CDA Den Haag is Haags Jongerenraadslid van de periode 2014 - 2018! 'Haags Jongerenraadslid ' is een innitiatief van de Haagse Jongerenambassadeurs.

Michel zet zich op verschillende manieren in voor de jongeren in Den Haag. Zo probeert hij bijvoorbeeld het onderwijs te verbeteren en te zorgen voor makkelijkere en betere huisvesting. Daarnaast probeert hij zoveel mogelijk in contact te staan met de Haagse jongeren. Onze jury (Hizir Melik Cengiz, Nina Ruijer en Kadija) vindt dat de Gemeenteraad Den Haag meer raadsleden als Michel verdient!

Een goede tweede plek ging naar Birgรผl ร–zmen van D66 Den Haag!

Welk raadslid gaat de beker over 4 jaar in handen nemen? Tag hieronder en laat ze weten dat de belangen van jongeren goed vertegenwoordigd moeten zijn! ๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…
... See MoreSee Less

Welk raadslid wint zo de beker? Benieuwd? Kom dan zo snel mogelijk naar de Haagse Hogeschool. Na de uitreiking is nog een politiek jongerendebat. ... See MoreSee Less

Welk raadslid wint zo de beker? Benieuwd? Kom dan zo snel mogelijk naar de Haagse Hogeschool. Na de uitreiking is nog een politiek jongerendebat.

1 week ago

Haagse Jongerenambassadeurs

In de centrale hal van de Haagse Hogeschool in gesprek met jongeren... kom je ons ook opzoeken, om mee te praten over Den Haag? ... See MoreSee Less

In de centrale hal van de Haagse Hogeschool in gesprek met jongeren... kom je ons ook opzoeken, om mee te praten over Den Haag?Image attachmentImage attachment

1 week ago

Haagse Jongerenambassadeurs

Wil je meepraten over jouw stad? Kom dan morgen naar de Haagse Hogeschool. De Haagse Jongerenambassadeurs hebben een kraampje op de politieke informatie markt.

-> Donderdag 15 maart van 13-17.00 uur, op het centrale plein van De Haagse Hogeschool.
-> Adres: De Haagse Hogeschool J. Westerdijkplein 75

We horen graag wat jij wilt veranderen/verbeteren aan Den Haag. Zien we je morgen?
... See MoreSee Less

Wil je meepraten over jouw stad? Kom dan morgen naar de Haagse Hogeschool. De Haagse Jongerenambassadeurs hebben een kraampje op de politieke informatie markt. -> Donderdag 15 maart van 13-17.00 uur, op het centrale plein van De Haagse Hogeschool. 
-> Adres: De Haagse Hogeschool J. Westerdijkplein 75 We horen graag wat jij wilt veranderen/verbeteren aan Den Haag. Zien we je morgen?

1 week ago

Haagse Jongerenambassadeurs

... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ˜˜

2 weeks ago

Haagse Jongerenambassadeurs

Stresssssss ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต

Een deadline halen, proberen hoge cijfers te halen op school, sporten, chillen met je vrienden, nog even die perfecte post op insta... Ken je dat?

Kom woensdag 14 maart naar 'stress to impress' georganiseerd door o.a. onze Nina op De Haagse Hogeschool en check de documentaire!

Stress to Impress (documentaire)mrt 14, 5:00pmDe Haagse HogeschoolEen deadline halen op je werk, de beste cijfers halen op school, vaak naar de sportschool en nog even de perfecte post op social media zetten. Waarom streven we allemaal naar perfectie en waarom is dit eigenlijk helemaal niet nodig?

Sanne Kooiman onderzoekt met haar veelbesproken documentaire Stress to Impress de effecten van leven binnen de prestatiemaatschappij.

Ben jij erbij? Mail naar headspacedenhaag@gmail.com of meld je direct aan via goo.gl/forms/1VOQ5Tkhz8cKaUix2
... See MoreSee Less

Stress to Impress (documentaire)

Happy International Women's Day! #IWD2018

In het bijzonder vandaag al onze power girls die elke week hun stem laten horen voor de rechten van jongeren โค
... See MoreSee Less

Happy International Womens Day! #IWD2018 In het bijzonder vandaag al onze power girls die elke week hun stem laten horen voor de rechten van jongeren โค

3 weeks ago

Haagse Jongerenambassadeurs

Wil jij een limousine rit winnen met je beste vrienden?
Ben je tussen de 16 en 26 jaar en woon je in Rijswijk, lees dan verder! Op maandag 12 maart organiseert de gemeente Rijswijk namelijk een jongerendebat in de Rijswijkse Schouwburg. Wil jij door een limousine naar de locatie worden gebracht? Beantwoord dan de volgende vraag: WELKE VRAAG ZOU JIJ AAN DE POLITICI VAN RIJSWIJK STELLEN? De beste reactie onder dit bericht wint! #pakjekans #limousine #rijswijkWil jij een limousine rit winnen met je beste vrienden?
Ben je tussen de 16 en 26 jaar en woon je in Rijswijk, lees dan verder! Op maandag 12 maart organiseert de gemeente Rijswijk namelijk een jongerendebat in de Rijswijkse Schouwburg. Wil jij door een limousine naar de locatie worden gebracht? Beantwoord dan de volgende vraag: WELKE VRAAG ZOU JIJ AAN DE POLITICI VAN RIJSWIJK STELLEN? De beste inzending wint! #pakjekans #limousine #rijswijk
... See MoreSee Less

Wil jij een limousine rit winnen met je beste vrienden?
Ben je tussen de 16 en 26 jaar en woon je in Rijswijk, lees dan verder! Op maandag 12 maart organiseert de gemeente Rijswijk namelijk een jongerendebat in de Rijswijkse Schouwburg. Wil jij door een limousine naar de locatie worden gebracht? Beantwoord dan de volgende vraag: WELKE VRAAG ZOU JIJ AAN DE POLITICI VAN RIJSWIJK STELLEN? De beste reactie onder dit bericht wint! #pakjekans #limousine #rijswijk

4 weeks ago

Haagse Jongerenambassadeurs

'' Als je het anders wilt, moet je je er ook mee bemoeien''

Onze Moustafa Abdelrazek, Niqshal Arjun en LimlamsMary Yusuf spraken met de stadskrant over stemmen. Ga jij ook stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen?

Wil jij je ergens mee bemoeien, maar mag je nog niet stemmen? Stuur ons dan een berichtje! De Haagse Jongerenambassadeurs zijn politiek onafhankelijk en kunnen dus wellicht iets voor jou betekenen!
... See MoreSee Less

 Als je het anders wilt, moet je je er ook mee bemoeien Onze Moustafa, Niqshal en LimlamsMary spraken met de stadskrant over stemmen. Ga jij ook stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen? Wil jij je ergens mee bemoeien, maar mag je nog niet stemmen? Stuur ons dan een berichtje! De Haagse Jongerenambassadeurs zijn politiek onafhankelijk en kunnen dus wellicht iets voor jou betekenen!

Met zo'n glimlach kom je de maandag wel door! We gaan weer knallen deze week ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Wat zijn jullie plannen deze week?
... See MoreSee Less

Met zon glimlach kom je de maandag wel door! We gaan weer knallen deze week ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Wat zijn jullie plannen deze week?

 

Comment on Facebook

HAHAHHAHA met plezier kom je de maandag zeker wel door!

Khadija Kallouh Goood Girl๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž

Wat een leuke fotooo ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โค

Die glimlacht maakt mijn hele week goed!!! โค๏ธ

Khadija Kallouh te te te leuk ๐Ÿ˜โค๏ธ

Mooie foto nicht!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜โค๏ธ

+ View previous comments

4 weeks ago

Haagse Jongerenambassadeurs

Meerwaarde van de week || Graag delen we wat we meemaken bij 125Procent, de passie voor ons werk en de mooie momenten die we met elkaar beleven.

In deze 'Meerwaarde van de week' vlogt Maud over het ontwikkelen van onze eigen methodiek voor jongerenparticipatie. Zo kunnen straks nรณg meer gemeenten aan de slag met jongeren!

125Procent ondersteunt gemeenten bij het vormgeven van jongerenparticipatie. Dat doen we bijvoorbeeld met de Haagse Jongerenambassadeurs. Benieuwd naar wat we nog meer doen? Check onze website: www.125procent.nl

#passie #125Procent #jongerenzijnbelangrijk #jongerenparticipatie

125Procent
Meerwaarde van de week #5 || Graag delen we wat we meemaken bij 125Procent, de passie voor ons werk en de mooie momenten die we met elkaar beleven.

In deze 'Meerwaarde van de week' vlogt Maud over een project waar ze blij van wordt: het ontwikkelen van onze eigen methodiek voor jongerenparticipatie. Zo kunnen straks nรณg meer gemeenten aan de slag met jongeren!

125Procent ondersteunt gemeenten bij het vormgeven van jongerenparticipatie. Dat doen we bijvoorbeeld met de Haagse Jongerenambassadeurs of Jeugd Vertegenwoordigd.

Benieuwd naar wat we nog meer doen?

Check onze website: www.125procent.nl

#passie #meerwaarde #125Procent #jongerenzijnbelangrijk
... See MoreSee Less

Vanavond hebben we weer vergaderd... het was weer gezellig! En wel weer interessante onderwerpen besproken: vrijwilligerswerk, participatie 24+, Raadslid van het kwartaal-verkiezing en het Haagse Jeugdlintje.
Wil jij ook een keer meevergaderen? Mail ons op info@haagsejongerenambassadeurs.nl of stuur een DM hier op Facebook!
... See MoreSee Less

Vanavond hebben we weer vergaderd... het was weer gezellig! En wel weer interessante onderwerpen besproken: vrijwilligerswerk, participatie 24+, Raadslid van het kwartaal-verkiezing en het Haagse Jeugdlintje. 
Wil jij ook een keer meevergaderen? Mail ons op info@haagsejongerenambassadeurs.nl of stuur een DM hier op Facebook!

1 month ago

Haagse Jongerenambassadeurs

... See MoreSee Less

1 month ago

Haagse Jongerenambassadeurs

#Throwbackthursday

Als Haagse Jongerenambassadeur krijg je verschillende trainingen. Throwback naar onze media training waar we alles tips and tricks leerden over interviewen en geรฏnterviewd worden.๐ŸŽฅ๐Ÿ“บ
... See MoreSee Less

#Throwbackthursday Als Haagse Jongerenambassadeur krijg je verschillende trainingen. Throwback naar onze media training waar we alles tips and tricks leerden over interviewen en geรฏnterviewd worden.๐ŸŽฅ๐Ÿ“บ

 

Comment on Facebook

Goed bezig Niqshal Arjun ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

1 month ago

Haagse Jongerenambassadeurs

Had jij deze Valentijn geen date? Dit is je kans! Date, Debate & Celebrate op 12 maart met Rijswijkse politici in de Rijswijkse Schouwburg (ZH), en bespreek wat jij voor jongeren wil veranderen in Rijswijk (Zuid-Holland)!
#Date #Debate #Celebrate #jongeren #inspraak #DJHad jij deze Valentijn geen date? Dit is je kans! Date, Debate & Celebrate op 12 maart met Rijswijkse politici in de Rijswijkse Schouwburg (ZH), en bespreek wat jij voor jongeren wil veranderen in Rijswijk (Zuid-Holland)! #Date #Debate #Celebrate #jongeren #inspraak #DJ #dezemagjenietmissen
... See MoreSee Less

Had jij deze Valentijn geen date? Dit is je kans! Date, Debate & Celebrate op 12 maart met Rijswijkse politici in de Rijswijkse Schouwburg (ZH), en bespreek wat jij voor jongeren wil veranderen in Rijswijk (Zuid-Holland)!
#Date #Debate #Celebrate #jongeren #inspraak #DJ