VAKANTIE!
Fijne zomervakantie iedereen. Na de zomer zijn we weer terug en gaan we hard aan de slag met 3 nieuwe adviezen.
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Fijne vakantie allemaal!

1 week ago

Haagse Jongerenambassadeurs

πŸ’š Den Haag moet een groen (gele) stad zijn!

Dat vinden wij in ieder geval wel. De afgelopen weken zijn wij hard bezig geweest met een advies aan de gemeente over duurzaamheid. Vanavond gaan wij deze presenteren.

Hierin laten we onder andere zien wat jongeren op dit moment van duurzaamheid denken en welke onderwerpen binnen dit grote thema voor jongeren belangrijk zijn.

Vind jij ook dat Den Haag duurzamer moet? 🌳🌳
... See MoreSee Less

Fijne maandag!

Wie heeft er al vakantie?🍾 Dit is alweer de laatste week voor de zomervakantie dat de Haagse jongerenambassadeurs vergaderen. Na de zomer gaan we weer verder met een hoop nieuwe en ambitieuze plannen!
... See MoreSee Less

Fijne maandag! Wie heeft er al vakantie?🍾 Dit is alweer de laatste week voor de zomervakantie dat de Haagse jongerenambassadeurs vergaderen. Na de zomer gaan we weer verder met een hoop nieuwe en ambitieuze plannen!

2 weeks ago

Haagse Jongerenambassadeurs

Wist je dat...

De Haagse jongerenambassadeurs in 2015 10 jaar bestonden! πŸŽ‰ Wij gaven ons 100ste advies en kwamen met bijna alle ambassadeurs en oud-ambassadeurs samen op het stadhuis. In totaal zijn er meer dan 90 jongeren die ambassadeur voor de stad zijn geweest.

Lijkt jou dat ook leuk? Stuur ons een berichtje of kijk op www.haagsejongerenambassadeurs.nl
... See MoreSee Less

Wist je dat... De Haagse jongerenambassadeurs in 2015 10 jaar bestonden! πŸŽ‰ Wij gaven ons 100ste advies en kwamen met bijna alle ambassadeurs en oud-ambassadeurs samen op het stadhuis. In totaal zijn er meer dan 90 jongeren die ambassadeur voor de stad zijn geweest. Lijkt jou dat ook leuk? Stuur ons een berichtje of kijk op www.haagsejongerenambassadeurs.nl

Het is weer donderdag! πŸŽ‰

De zomervakantie komt er bijna aan, dus vandaag gaan we plannen maken voor het komende halfjaar. Wat vind jij een belangrijk thema waar de Haagse Jongerenambassadeurs mee aan de slag moeten?
... See MoreSee Less

Het is weer donderdag! πŸŽ‰ De zomervakantie komt er bijna aan, dus vandaag gaan we plannen maken voor het komende halfjaar. Wat vind jij een belangrijk thema waar de Haagse Jongerenambassadeurs mee aan de slag moeten?

''Ik vind het fijn mezelf in te zetten voor anderen. Tijdens het vrijwilligerswerk kan ik mezelf zijn, en daarmee waardevol zijn voor de stad.''

Khadija Kallouh vindt het erg belangrijk dat jongeren zelf bepalen wat er gebeurt. Een jongere kan zich veel beter inleven in wat andere jongeren willen en door haar inzet bij de Haagse Jongerenambassadeurs wilt ze daar graag aan bijdragen.
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Keep up the good work topper! Tot gauw!❀️

Khadija model hoor, slowmotion enzo..😏

Emshoemaaaaa khadijaaaaa 😍

cutie 😍

GEWELDIG😍 powerwomanπŸ’ͺ🏼

Salam

Klasse Khadija πŸ‘

Wauwwiee topper πŸ’—

Trots op jou dijaa ❀️

Topper trots op je

Ik ben heel trots op je liefste nichtje ❀❀

Khadija Ma Sha Allaah, so proud😍😍😍😍😍 Allaahouma Bareek schstje

Latifa HK

wat tof Khadija!!!!

Wat leuk Khadija ❀️

topper

πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•

+ View previous comments

2 weeks ago

Haagse Jongerenambassadeurs

Nieuwe week, nieuwe kansen! #HappyMonday

Wat zijn jouw plannen deze week?
... See MoreSee Less

Nieuwe week, nieuwe kansen! #HappyMonday Wat zijn jouw plannen deze week?

3 weeks ago

Haagse Jongerenambassadeurs

Wij zijn nog op zoek naar enkele jongeren van 16, 17, 18 en 19 jaar voor een onderzoek naar een nieuw online jongeren platform. Je krijgt er een vergoeding voor en reiskostenvergoeding. Ben jij maandag 9 of dinsdag 10 juli beschikbaar en heb je de juiste leeftijd? En heb je zin in een interessante en gezellige avond, en een leuke vergoeding? Geef je dan nu op door ons een bericht te sturen via Facebook (onder dit bericht, of als direct message), of mail direct aan alan@125procent.nl125Procent is nog op zoek naar enkele jongeren van 16, 17, 18 en 19 jaar voor een onderzoek naar een nieuw online jongeren platform. Je krijgt er een vergoeding voor en reiskostenvergoeding. Ben jij maandag 9 of dinsdag 10 juli beschikbaar en heb je de juiste leeftijd? En heb je zin in een interessante en gezellige avond, en een leuke vergoeding? Geef je dan nu op door ons een bericht te sturen via Facebook (onder dit bericht, of als direct message), of mail direct aan alan@125procent.nl ... See MoreSee Less

Wij zijn nog op zoek naar enkele jongeren van 16, 17, 18 en 19 jaar voor een onderzoek naar een nieuw online jongeren platform. Je krijgt er een vergoeding voor en reiskostenvergoeding. Ben jij maandag 9 of dinsdag 10 juli beschikbaar en heb je de juiste leeftijd? En heb je zin in een interessante en gezellige avond, en een leuke vergoeding? Geef je dan nu op door ons een bericht te sturen via Facebook (onder dit bericht, of als direct message), of mail direct aan alan@125procent.nl

3 weeks ago

Haagse Jongerenambassadeurs

Het is weer donderdag!

Vandaag gaan we weer aan de slag met ons duurzaamheids advies πŸ€ De afgelopen weken zijn we hard bezig geweest met een nieuwe methode om onze adviezen nog beter te maken. Ons eerste 'nieuwe' advies gaat over duurzaamheid, de rol van jongeren en de toekomst van de stad.

Vind jij duurzaamheid belangrijk? Laat het ons weten in de comments!⬇️
... See MoreSee Less

Het is weer donderdag! Vandaag gaan we weer aan de slag met ons duurzaamheids advies πŸ€ De afgelopen weken zijn we hard bezig geweest met een nieuwe methode om onze adviezen nog beter te maken. Ons eerste nieuwe advies gaat over duurzaamheid, de rol van jongeren en de toekomst van de stad. Vind jij duurzaamheid belangrijk? Laat het ons weten in de comments!⬇️Image attachmentImage attachment

''Als Haagse Jongerenambassadeur streef ik ernaar het onderwijs te verbeteren. Zo heb ik onder andere in de adviescommissie mogen zittenvan de Haagse Educatieve Agenda.''

Jongerenambassadeur zijn is een hele diverse taak. Fady Mikhail dacht altijd dat vrijwilligerswerk saai zou zijn, maar als Haagse jongerenambassadeur ben je betrokken bij heel veel verschillende onderwerpen en dus ontmoet je heel veel verschillende mensen. Hij heeft echt het gevoel dat hij iets bijdraagt, dat hij er zelf veel van leert en het is ook nog eens super leuk.
... See MoreSee Less

''De belangrijkste les die ik als Haagse jongerenambassadeurs heb geleerd is dat je niet bang hoeft te zijn om je mening te geven.''

LimlamsMary Yusuf vindt jongerenparticipatie van groot belang om een inclusieve samenleving te vormen. Jongeren moeten weten dat hun participatie en mening over maatschappelijke vraagstukken erg gewenst is. Heel clichΓ©, maar wij zijn de toekomst!
Sinds ze bij de HJA is gekomen beseft ze welke waarde haar stem heeft en dat vrijwilligerswerk, participatie en inspraak enorm belangrijk is voor haar omgeving. Ze is daarom o.a. ook ambassadeurs bij Jongerenambassadeurs Scheveningen.
... See MoreSee Less

ThrowπŸ”™

Onze ambassadeur 'jongeren en recht' Bansta Blanckenburg heeft vorig jaar een social media campagne opgezet om jongeren te informeren over hun rechten. Weet jij eigenlijk waar je recht op hebt en waar je terecht kunt als je vragen hebt?
... See MoreSee Less

ThrowπŸ”™ Onze ambassadeur jongeren en recht Bansta heeft vorig jaar een social media campagne opgezet om jongeren te informeren over hun rechten. Weet jij eigenlijk waar je recht op hebt en waar je terecht kunt als je vragen hebt?

1 month ago

Haagse Jongerenambassadeurs

Het is weer donderdag! πŸ’šπŸ’›

Vandaag krijgen we meerdere organisaties op bezoek en zullen we ter plekke advies geven. Één van de thema's is de dag voor de rechten van het kind.

Ben je benieuwd wat wij doen? Of wil je een keertje langskomen? Stuur ons dan een berichtje πŸ“© of kijk op www.haagsejongerenambassadeurs.nl
... See MoreSee Less

Het is weer donderdag! πŸ’šπŸ’› Vandaag krijgen we meerdere organisaties op bezoek en zullen we ter plekke advies geven. Één van de themas is de dag voor de rechten van het kind. Ben je benieuwd wat wij doen? Of wil je een keertje langskomen? Stuur ons dan een berichtje πŸ“© of kijk op www.haagsejongerenambassadeurs.nl

 

Comment on Facebook

Eva Oskam Ik weet niet wat je hier tegen mij hebt gezegd, maar ik trek wel een heel gek hoofd...

Onze ambassadeur Jamie was bij een brainstorm van Just Peace. Benieuwd wat hij daar gedaan heeft? Bekijk dan dit filmpje!🎞️

Just Peace
The first inspiration session of the Just Peace Festival is a fact! Join us on the journey to make the Just Peace Festival even more inspiring, interesting and innovative.

Many thanks to the representatives of UNICEF Student Team The Hague, One Young World The Hague, Haagse Jongerenambassadeurs, YoungTheHague, Amnesty International Student Group The Hague, Netwerk Haagse Helpers, Walk of Hope and CultureClash4U for their enthusiastic participation in the brainstorm!

Vlog credits: Hoessein Alkisaei
... See MoreSee Less

''Gezamenlijk hebben we 1 doel: de stad leuker Γ©n beter maken voor jongeren. Het samen streven naar dat doel schept een band. En door die band zijn een aantal vrienden voor het leven geworden.''

Eva Oskam is ruim 4,5 jaar ambassadeur Internationale Zaken. Den Haag is een diverse stad en die diversiteit is is nou juist onze kracht. Haar portefuille draait vooral om Den Haag ook op internationaal niveau mee te laten praten over jongerenparticipatie en met jongeren te praten over welke behoeften jongeren hebben uit verschillende landen. Zo adviseerde ze o.a. in Brussel over de Europese Jeugdstrategie.
... See MoreSee Less