Volg ons ook op Instagram!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Wil jij ook net als onze Haagse Jongerenambassadeur Abdelkader bewuster omgaan met je uitgaven?

De SaldoBaas App zorgt ervoor dat je weet wat je echt hebt wat je nog kan uitgeven.

Blijf op je monnie!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Nasr Jasper Marit Marleen handig?

#DagvandeRechtenvanhetKind #throwbackfriday

Op de dag van de Rechten van het kind 2018 gaven de Haagse Jongerenambassadeurs hun advies aan wethouder Kavita Parbhudayal in de perskamer van de raadzaal. De Haagse Jongerenambassadeurs gaven een ruim advies, met daarin het voorleesboekje 0-6 jaar. Dat moest een voorleesboekjes worden met luchtige verhaaltjes, weinig tekst en veel plaatjes. Die door inzet van Ouder- en Kindcentra en Voorscholen stimuleren om ervoor te zorgen dat dit één van de vast voorleesboekjes wordt.

Op de dag van de Rechten van het kind 2019 mochten Jamie en Cevin een van de eerste exemplaren in ontvangst nemen tijdens de lancering in het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Deze voorleesboekjes zijn door Gemeente Den Haag overal in Den Haag verspreid. En er wordt gekeken naar de mogelijkheden om deze bij ieder gezin terecht te laten komen.

#trots
... See MoreSee Less

#DagvandeRechtenvanhetKind #throwbackfriday Op de dag van de Rechten van het kind 2018 gaven de Haagse Jongerenambassadeurs hun advies aan wethouder Kavita Parbhudayal in de perskamer van de raadzaal. De Haagse Jongerenambassadeurs gaven een ruim advies, met daarin het voorleesboekje 0-6 jaar. Dat moest een voorleesboekjes worden met luchtige verhaaltjes, weinig tekst en veel plaatjes. Die door inzet van Ouder- en Kindcentra en Voorscholen stimuleren om ervoor te zorgen dat dit één van de vast voorleesboekjes wordt. Op de dag van de Rechten van het kind 2019 mochten Jamie en Cevin een van de eerste exemplaren in ontvangst nemen tijdens de lancering in het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Deze voorleesboekjes zijn door Gemeente Den Haag overal in Den Haag verspreid. En er wordt gekeken naar de mogelijkheden om deze bij ieder gezin terecht te laten komen. #TrotsImage attachment

Comment on Facebook

Wat leuk dat jullie er ook nogmaals aandacht aan besteden. Het was een mooie opdracht die ik via jullie advies kreeg. Heel bijzonder om over zo'n belangrijk onderwerp een kinderboekje te mogen schrijven en tekenen. Inmiddels is het boekje het Haagse Kraamcadeau, die dus bij het aangeven van een baby cadeau wordt gegeven. Ik wens jullie heel veel succes met jullie volgende adviezen en wellicht zien we elkaar nog eens.

Crool

4 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

#Vergaderdonderdag

De fysieke vergaderingen zijn na de zomervakantie weer van start gegaan. Wij vergaderen tegenwoordig in kleinere ruimtes en daarnaast kunnen een aantal Haagse Jongerenambassadeurs digitaal aansluiten.

Wij genieten op een veilige manier van de fysieke bijeenkomsten en zijn dan ook blij dat het op een gezonde en veilige manier kan.

Ben jij benieuwd naar hoe de vergaderingen gaan en wil jij volgende keer aansluiten? Je kunt je als jongeren altijd aanmelden!
... See MoreSee Less

#Vergaderdonderdag De fysieke vergaderingen zijn na de zomervakantie weer van start gegaan. Wij vergaderen tegenwoordig in kleinere ruimtes en daarnaast kunnen een aantal Haagse Jongerenambassadeurs digitaal aansluiten. Wij genieten op een veilige manier van de fysieke bijeenkomsten en zijn dan ook blij dat het op een gezonde en veilige manier kan. Ben jij benieuwd naar hoe de vergaderingen gaan en wil jij volgende keer aansluiten? Je kunt je als jongeren altijd aanmelden!

5 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

De Haagse Jongerenambassadeurs geloven dat Haagse jongeren Den Haag positief kunnen veranderen.

Wij geloven dat jongeren met hun energie en
talenten een duurzame impact kunnen maken.
Impact op anderen, op Den Haag, op onszelf.

Grote impact start met een kleine beweging.

#haagsejongerenambassadeurs #denhaag #impact
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Top jongens!

😍😍

Onze Abdelkader, Oumaya en Shania maakte kennis met de nieuwe Burgemeester Jan van Zanen. Zij lieten hun stem horen over het welzijn van jongeren en studenten, corona, het wegvallen van inkomsten, studieplekken en kennismaken met de stad.

Binnenkort geven wij samen met JONGdoetmee en Centrum 16•22 een advies over de impact die Covid-19 heeft op Haagse jongeren. Wil jij een bijdrage leveren? Stuur een dm📩

#haagsejongerenambassadeurs #HaagseJongeren #stemvanjongeren #impactBurgemeester Jan van Zanen maakte kennis met studenten van het mbo, hogeschool en universiteit. Het ging over onderwerpen én ideeën als welzijn, corona, wegvallen van inkomsten, studieplekken en kennismaken met de stad.

Ben je student en wil je meer info over het coronavirus? Check ⬇️
bit.ly/3b2ry1W

📸 Martijn Beekman
... See MoreSee Less

Onze Abdelkader, Oumaya en Shania maakte kennis met de nieuwe Burgemeester Jan van Zanen. Zij lieten hun stem horen over het welzijn van jongeren en studenten, corona, het wegvallen van inkomsten, studieplekken en kennismaken met de stad. Binnenkort geven wij samen met JONGdoetmee en Centrum 16•22 een advies over de impact die Covid-19 heeft op Haagse jongeren. Wil jij een bijdrage leveren? Stuur een dm📩 #HaagseJongerenambassadeurs #HaagseJongeren #Stemvanjongeren #Impact

🌞De zomervakantie is vandaag officieel van start gegaan, woehoe!🤩🥳

💪Naast dat ook wij gaan genieten van een welverdiende vakantie zijn wij ook nog aan het nagenieten van ons laatste gepresenteerde advies over 'Actief Burgerschap' door Ayoub Aydin, Samia Boukhizzou en Shankar Chhatta.

Vooral als Wethouder Martijn Balster dit over het advies zegt: “Wat inspirerend. Prachtige voorbeelden van jongeren die actief zijn en nuttige tips voor ons ter verbetering. Zeer professioneel gepresenteerd door onze Haagse jongerenambassadeurs. Aan de presentatie heb ik een duidelijke boodschap overgehouden: benut veel meer de inspiratie en brutaliteit van jongeren. Dat gaan we dus ook zeker doen.”😎

#AdviesHaagseJongeren #Participatie #Presentatie #OnlineOffline #haagsejongerenambassadeur #outofthebox
... See MoreSee Less

6 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

De Haagse Jongerenabmassadeurs werden door wethouder Balster uitgenodigd om aan te sluiten bij de MT vergadering van S&W. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Succes toppers!

Geweldige presentatie HJA's met perspectief op vervolg. Goed gedaan!

Succes

Zet em op! 💪🏽

🎤Wij presenteren het vandaag het Advies Actief Burgerschap, kijk jij mee?

#actiefburgerschap #HJA #presentatie
... See MoreSee Less

🎤Wij presenteren het vandaag het Advies Actief Burgerschap, kijk jij mee? #actiefburgerschap #hja #presentatie

🎤Vandaag om 19:30 vertelt onze #haagsejongerenambassadeur @Juanita Lalai meer over haar ambassadeurschap, maar ook vooral hoe zij haar stem laat horen en uit haar comfortzone is gestapt en dat elke keer weer aandurft 💪#Outofthebox.

Meld je snel aan en #nedmixpraat mee! 📲
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

👍🏻👍🏻👍🏻

Ken jij alle Haagse Jongerenambassadeurs al?

De eerste met de meest goede antwoorden sturen wij graag iets lekkers toe!

PS: Je hoeft ze gelukkig niet allemaal te benoemen, het zijn er namelijk 22!

#durfjijhetaan #nietspiekenopdesite #kunjijzeallemaalbenoemen
... See MoreSee Less

Ken jij alle Haagse Jongerenambassadeurs al? De eerste met de meest goede antwoorden sturen wij graag iets lekkers toe! PS: Je hoeft ze gelukkig niet allemaal te benoemen, het zijn er namelijk 22! #Durfjijhetaan #Nietspiekenopdesite #Kunjijzeallemaalbenoemen

Brave Young Future 💪 Bouw mee aan jouw toekomst!

Wij willen graag horen hoe jij de toekomst na Corona ziet en wat jij daaraan gaat doen❗️

5 minuten tijd om deze vragenlijst in te vullen❓
risbo.org/braveyoungfuture

Denk mee en doe mee!

Brave Young Future is een initiatief van FRYSHUSET, stichting ACT, 125Procent en Risbo instituut voor onderzoek, training en advies.

#braveyoungfuture #aftercorona #jongerendoenmee #FutureSearch #helprutte #covid19 #influence
... See MoreSee Less

8 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

#Laatjestemhoren

De Gemeente Den Haag start in mei een #onderzoek naar het proces dat inwoners doorlopen vanaf de vraag naar #Jeugdhulp. Om gelijk de #passende hulp vanaf de melding te kunnen bieden is het belangrijk dat wij inzicht krijgen het huidige en het gewenste proces. Wij willen nu eerst de aanmeldingen voor de jeugdhulp onderzoeken. Hoe loopt dit nu en wat zou een gewenste situatie kunnen zijn?

De doelstelling is om inwoners nog beter hulp te bieden vanaf een melding bij het CJG. Het CJG is daarom op zoek naar jongeren die ervaringen rondom de Jeugdhulp willen delen. Zo kunnen zij zichzelf blijven #verbeteren.

Het gaat om 60 minuten videobellen op een moment naar keuze tussen 12 en 26 mei. Je deelname is anoniem. Als vergoeding voor deze deelname krijg je een cadeaubon.

Interesse? Stuur een mail naar jmomanagementsecretariaat@denhaag.nl met daarin:
• Je naam
• Een voorkeursmoment voor het interview
• Een korte beschrijving van jouw ervaringen met de Jeugdhulp
• Je telefoonnummer, dan kunnen we telefonisch een afspraak maken
• Je e-mailadres om je uit te nodigen voor een videobel verbinding

#verbeterproces #jeugdhulp
... See MoreSee Less

#Laatjestemhoren De Gemeente Den Haag start in mei een #onderzoek naar het proces dat inwoners doorlopen vanaf de vraag naar #Jeugdhulp. Om gelijk de #passende hulp vanaf de melding te kunnen bieden is het belangrijk dat wij inzicht krijgen het huidige en het gewenste proces. Wij willen nu eerst de aanmeldingen voor de jeugdhulp onderzoeken. Hoe loopt dit nu en wat zou een gewenste situatie kunnen zijn? De doelstelling is om inwoners nog beter hulp te bieden vanaf een melding bij het CJG. Het CJG is daarom op zoek naar jongeren die ervaringen rondom de Jeugdhulp willen delen. Zo kunnen zij zichzelf blijven #verbeteren. Het gaat om 60 minuten videobellen op een moment naar keuze tussen 12 en 26 mei. Je deelname is anoniem. Als vergoeding voor deze deelname krijg je een cadeaubon. Interesse? Stuur een mail naar jmomanagementsecretariaat@denhaag.nl met daarin: 
• Je naam 
• Een voorkeursmoment voor het interview 
• Een korte beschrijving van jouw ervaringen met de Jeugdhulp
• Je telefoonnummer, dan kunnen we telefonisch een afspraak maken
• Je e-mailadres om je uit te nodigen voor een videobel verbinding 
#Verbeterproces #Jeugdhulp

9 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

#watstaatervanavondopdeagenda

Het is donderdagavond en dat betekent dat de Haagse Jongerenambassadeurs weer #online vergaderen. De vergadering start om 18:30 uur en eindigt (meestal) om 20:30 uur.

Vandaag gaan wij door met het advies armoede onder jongeren in Den Haag. Wij zijn druk met het onderzoek onder jongeren in Den Haag. Welke vraag moeten wij volgens jullie echt niet vergeten?

Ben jij een jongere die is opgegroeid in armoede of ken jij jongeren die zijn opgegroeid in armoede die mee willen denken #Tag ze dan vooral of stuur ze via een dm of pm door naar ons!

Wij hebben er zin in!

Wil jij ook een vergadering bijwonen? Laat het dan even weten via; info@haagsejongerenbambassadeurs.nl of stuur even een berichtje en sluit vanavond aan! Ook jouw mening telt!

#haagsejongerenambassadeurs #impactopbeleid #jebentaltijdwelkom #Sluitaanbijonzevergaderingen #laatjouwstemhoren
#vergadering #welkom #adviesarmoede
... See MoreSee Less

#watstaatervanavondopdeagenda Het is donderdagavond en dat betekent dat de Haagse Jongerenambassadeurs weer #online vergaderen. De vergadering start om 18:30 uur en eindigt (meestal) om 20:30 uur. Vandaag gaan wij door met het advies armoede onder jongeren in Den Haag. Wij zijn druk met het onderzoek onder jongeren in Den Haag. Welke vraag moeten wij volgens jullie echt niet vergeten? Ben jij een jongere die is opgegroeid in armoede of ken jij jongeren die zijn opgegroeid in armoede die mee willen denken #tag ze dan vooral of stuur ze via een dm of pm door naar ons! Wij hebben er zin in! Wil jij ook een vergadering bijwonen? Laat het dan even weten via; info@haagsejongerenbambassadeurs.nl of stuur even een berichtje en sluit vanavond aan! Ook jouw mening telt! #HaagseJongerenambassadeurs #Impactopbeleid #Jebentaltijdwelkom #Sluitaanbijonzevergaderingen #Laatjouwstemhoren 
#Vergadering #Welkom #AdviesArmoede

10 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

#OOKDEZEWEEKGAANWIJGEWOONDOOR

De fysieke vergaderingen gaan de komende tijd niet meer door, maar dit betekent niet dat wij niet met elkaar kunnen connecten. Naast dat wij enorme stappen maken met het advies armoede hebben wij ook oor voor elkaar en leren wij elkaar ook echt kennen tijdens deze onzekere tijden.

Zo kwamen wij erachter dat een van de Haagse Jongerenambassadeurs vrijwilliger is bij het Rode Kruis Haaglanden en net een shift heeft gedraaid op de COVID-19 poli. Dat terwijl een andere Jongerenambassadeur enorm geïsoleerd leeft, omdat alles even on-hold is en er te veel angst en onzekerheid is op dit moment.

Wij verbazen ons soms ook om hoe gestructureerd en efficiënt ook een virtuele vergadering kan zijn met wisselend tussen de 12 en 18 jongeren die in- en uitZOOMen.

Ben jij benieuwd naar het advies? Wil jij als Haagse jongeren aansluiten bij een vergadering? Of ben jij een organisatie dat zich inzet voor kinderen/jongeren die in armoede leven?

Stuur dan een privé berichtje en misschien vergader jij volgende week donderdag gewoon mee!
#tagiedereendiejeherkent
... See MoreSee Less

#OOKDEZEWEEKGAANWIJGEWOONDOOR De fysieke vergaderingen gaan de komende tijd niet meer door, maar dit betekent niet dat wij niet met elkaar kunnen connecten. Naast dat wij enorme stappen maken met het advies armoede hebben wij ook oor voor elkaar en leren wij elkaar ook echt kennen tijdens deze onzekere tijden. Zo kwamen wij erachter dat een van de Haagse Jongerenambassadeurs vrijwilliger is bij het Rode Kruis Haaglanden en net een shift heeft gedraaid op de COVID-19 poli. Dat terwijl een andere Jongerenambassadeur enorm geïsoleerd leeft, omdat alles even on-hold is en er te veel angst en onzekerheid is op dit moment. Wij verbazen ons soms ook om hoe gestructureerd en efficiënt ook een virtuele vergadering kan zijn met wisselend tussen de 12 en 18 jongeren die in- en uitZOOMen. Ben jij benieuwd naar het advies? Wil jij als Haagse jongeren aansluiten bij een vergadering? Of ben jij een organisatie dat zich inzet voor kinderen/jongeren die in armoede leven? Stuur dan een privé berichtje en misschien vergader jij volgende week donderdag gewoon mee! 
#Tagiedereendiejeherkent

10 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

💪🏽#wijgaangewoondoor

Gisteravond verwelkomde de Haagse Jongerenambassadeurs elkaar bij elkaar thuis.💻🏠

De fysieke vergaderingen gaan de komende tijd niet meer door, maar dit betekent niet dat wij niet meer doorgaan met vergaderen over thema's die voor de Haagse jeugd belangrijk zijn. 👩👱‍♀️👨‍🦰👧👱‍♂️🧔🧕🦸‍♀️🦸‍♂️🧙‍♂️🧝‍♀️👨‍🦼👨‍🦽

Een van de thema's die de wij dit jaar gaan oppakken is armoede. 💶❌ Naast dat het super fijn was iedereen weer even te zien en te spreken in deze onzekere tijden. Hebben wij flinke slagen gemaakt met het advies. En dat met minimaal 15 jongeren in een virtuele videobelsessie 👏

Ben jij benieuwd naar het advies? Wil jij als Haagse jongeren aansluiten bij een vergadering?

Stuur dan een privé berichtje en misschien vergader jij volgende week donderdag gewoon mee!

#tagiedereendiejeherkent
... See MoreSee Less

💪🏽#WIJGAANGEWOONDOOR Gisteravond verwelkomde de Haagse Jongerenambassadeurs elkaar bij elkaar thuis.💻🏠 De fysieke vergaderingen gaan de komende tijd niet meer door, maar dit betekent niet dat wij niet meer doorgaan met vergaderen over themas die voor de Haagse jeugd belangrijk zijn. 👩👱‍♀️👨‍🦰👧👱‍♂️🧔🧕🦸‍♀️🦸‍♂️🧙‍♂️🧝‍♀️👨‍🦼👨‍🦽 Een van de themas die de wij dit jaar gaan oppakken is armoede. 💶❌ Naast dat het super fijn was iedereen weer even te zien en te spreken in deze onzekere tijden. Hebben wij flinke slagen gemaakt met het advies. En dat met minimaal 15 jongeren in een virtuele videobelsessie 👏 Ben jij benieuwd naar het advies? Wil jij als Haagse jongeren aansluiten bij een vergadering? Stuur dan een privé berichtje en misschien vergader jij volgende week donderdag gewoon mee! #Tagiedereendiejeherkent
Load more