Volg ons ook op Instagram!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 days ago

Haagse Jongerenambassadeurs

#Vergaderdonderdag

De fysieke vergaderingen zijn na de zomervakantie weer van start gegaan. Wij vergaderen tegenwoordig in kleinere ruimtes en daarnaast kunnen een aantal Haagse Jongerenambassadeurs digitaal aansluiten.

Wij genieten op een veilige manier van de fysieke bijeenkomsten en zijn dan ook blij dat het op een gezonde en veilige manier kan.

Ben jij benieuwd naar hoe de vergaderingen gaan en wil jij volgende keer aansluiten? Je kunt je als jongeren altijd aanmelden!
... See MoreSee Less

#Vergaderdonderdag De fysieke vergaderingen zijn na de zomervakantie weer van start gegaan. Wij vergaderen tegenwoordig in kleinere ruimtes en daarnaast kunnen een aantal Haagse Jongerenambassadeurs digitaal aansluiten. Wij genieten op een veilige manier van de fysieke bijeenkomsten en zijn dan ook blij dat het op een gezonde en veilige manier kan. Ben jij benieuwd naar hoe de vergaderingen gaan en wil jij volgende keer aansluiten? Je kunt je als jongeren altijd aanmelden!

3 weeks ago

Haagse Jongerenambassadeurs

De Haagse Jongerenambassadeurs geloven dat Haagse jongeren Den Haag positief kunnen veranderen.

Wij geloven dat jongeren met hun energie en
talenten een duurzame impact kunnen maken.
Impact op anderen, op Den Haag, op onszelf.

Grote impact start met een kleine beweging.

#haagsejongerenambassadeurs #denhaag #impact
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Top jongens!

😍😍

Onze Abdelkader, Oumaya en Shania maakte kennis met de nieuwe Burgemeester Jan van Zanen. Zij lieten hun stem horen over het welzijn van jongeren en studenten, corona, het wegvallen van inkomsten, studieplekken en kennismaken met de stad.

Binnenkort geven wij samen met JONGdoetmee en Centrum 16•22 een advies over de impact die Covid-19 heeft op Haagse jongeren. Wil jij een bijdrage leveren? Stuur een dm📩

#haagsejongerenambassadeurs #HaagseJongeren #stemvanjongeren #impactBurgemeester Jan van Zanen maakte kennis met studenten van het mbo, hogeschool en universiteit. Het ging over onderwerpen én ideeën als welzijn, corona, wegvallen van inkomsten, studieplekken en kennismaken met de stad.

Ben je student en wil je meer info over het coronavirus? Check ⬇️
bit.ly/3b2ry1W

📸 Martijn Beekman
... See MoreSee Less

Onze Abdelkader, Oumaya en Shania maakte kennis met de nieuwe Burgemeester Jan van Zanen. Zij lieten hun stem horen over het welzijn van jongeren en studenten, corona, het wegvallen van inkomsten, studieplekken en kennismaken met de stad. Binnenkort geven wij samen met JONGdoetmee en Centrum 16•22 een advies over de impact die Covid-19 heeft op Haagse jongeren. Wil jij een bijdrage leveren? Stuur een dm📩 #HaagseJongerenambassadeurs #HaagseJongeren #Stemvanjongeren #Impact

🌞De zomervakantie is vandaag officieel van start gegaan, woehoe!🤩🥳

💪Naast dat ook wij gaan genieten van een welverdiende vakantie zijn wij ook nog aan het nagenieten van ons laatste gepresenteerde advies over 'Actief Burgerschap' door Ayoub Aydin, Samia Boukhizzou en Shankar Chhatta.

Vooral als Wethouder Martijn Balster dit over het advies zegt: “Wat inspirerend. Prachtige voorbeelden van jongeren die actief zijn en nuttige tips voor ons ter verbetering. Zeer professioneel gepresenteerd door onze Haagse jongerenambassadeurs. Aan de presentatie heb ik een duidelijke boodschap overgehouden: benut veel meer de inspiratie en brutaliteit van jongeren. Dat gaan we dus ook zeker doen.”😎

#AdviesHaagseJongeren #Participatie #Presentatie #OnlineOffline #haagsejongerenambassadeur #outofthebox
... See MoreSee Less

2 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

De Haagse Jongerenabmassadeurs werden door wethouder Balster uitgenodigd om aan te sluiten bij de MT vergadering van S&W. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Succes toppers!

Geweldige presentatie HJA's met perspectief op vervolg. Goed gedaan!

Succes

Zet em op! 💪🏽

🎤Wij presenteren het vandaag het Advies Actief Burgerschap, kijk jij mee?

#actiefburgerschap #HJA #presentatie
... See MoreSee Less

🎤Wij presenteren het vandaag het Advies Actief Burgerschap, kijk jij mee? #actiefburgerschap #hja #presentatie

Ken jij alle Haagse Jongerenambassadeurs al?

De eerste met de meest goede antwoorden sturen wij graag iets lekkers toe!

PS: Je hoeft ze gelukkig niet allemaal te benoemen, het zijn er namelijk 22!

#durfjijhetaan #nietspiekenopdesite #kunjijzeallemaalbenoemen
... See MoreSee Less

Ken jij alle Haagse Jongerenambassadeurs al? De eerste met de meest goede antwoorden sturen wij graag iets lekkers toe! PS: Je hoeft ze gelukkig niet allemaal te benoemen, het zijn er namelijk 22! #Durfjijhetaan #Nietspiekenopdesite #Kunjijzeallemaalbenoemen

Brave Young Future 💪 Bouw mee aan jouw toekomst!

Wij willen graag horen hoe jij de toekomst na Corona ziet en wat jij daaraan gaat doen❗️

5 minuten tijd om deze vragenlijst in te vullen❓
risbo.org/braveyoungfuture

Denk mee en doe mee!

Brave Young Future is een initiatief van FRYSHUSET, stichting ACT, 125Procent en Risbo instituut voor onderzoek, training en advies.

#braveyoungfuture #aftercorona #jongerendoenmee #FutureSearch #helprutte #COVID19 #influence
... See MoreSee Less

5 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

#Laatjestemhoren

De Gemeente Den Haag start in mei een #onderzoek naar het proces dat inwoners doorlopen vanaf de vraag naar #Jeugdhulp. Om gelijk de #passende hulp vanaf de melding te kunnen bieden is het belangrijk dat wij inzicht krijgen het huidige en het gewenste proces. Wij willen nu eerst de aanmeldingen voor de jeugdhulp onderzoeken. Hoe loopt dit nu en wat zou een gewenste situatie kunnen zijn?

De doelstelling is om inwoners nog beter hulp te bieden vanaf een melding bij het CJG. Het CJG is daarom op zoek naar jongeren die ervaringen rondom de Jeugdhulp willen delen. Zo kunnen zij zichzelf blijven #verbeteren.

Het gaat om 60 minuten videobellen op een moment naar keuze tussen 12 en 26 mei. Je deelname is anoniem. Als vergoeding voor deze deelname krijg je een cadeaubon.

Interesse? Stuur een mail naar jmomanagementsecretariaat@denhaag.nl met daarin:
• Je naam
• Een voorkeursmoment voor het interview
• Een korte beschrijving van jouw ervaringen met de Jeugdhulp
• Je telefoonnummer, dan kunnen we telefonisch een afspraak maken
• Je e-mailadres om je uit te nodigen voor een videobel verbinding

#verbeterproces #jeugdhulp
... See MoreSee Less

#Laatjestemhoren De Gemeente Den Haag start in mei een #onderzoek naar het proces dat inwoners doorlopen vanaf de vraag naar #Jeugdhulp. Om gelijk de #passende hulp vanaf de melding te kunnen bieden is het belangrijk dat wij inzicht krijgen het huidige en het gewenste proces. Wij willen nu eerst de aanmeldingen voor de jeugdhulp onderzoeken. Hoe loopt dit nu en wat zou een gewenste situatie kunnen zijn? De doelstelling is om inwoners nog beter hulp te bieden vanaf een melding bij het CJG. Het CJG is daarom op zoek naar jongeren die ervaringen rondom de Jeugdhulp willen delen. Zo kunnen zij zichzelf blijven #verbeteren. Het gaat om 60 minuten videobellen op een moment naar keuze tussen 12 en 26 mei. Je deelname is anoniem. Als vergoeding voor deze deelname krijg je een cadeaubon. Interesse? Stuur een mail naar jmomanagementsecretariaat@denhaag.nl met daarin: 
• Je naam 
• Een voorkeursmoment voor het interview 
• Een korte beschrijving van jouw ervaringen met de Jeugdhulp
• Je telefoonnummer, dan kunnen we telefonisch een afspraak maken
• Je e-mailadres om je uit te nodigen voor een videobel verbinding 
#Verbeterproces #Jeugdhulp

5 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

#watstaatervanavondopdeagenda

Het is donderdagavond en dat betekent dat de Haagse Jongerenambassadeurs weer #online vergaderen. De vergadering start om 18:30 uur en eindigt (meestal) om 20:30 uur.

Vandaag gaan wij door met het advies armoede onder jongeren in Den Haag. Wij zijn druk met het onderzoek onder jongeren in Den Haag. Welke vraag moeten wij volgens jullie echt niet vergeten?

Ben jij een jongere die is opgegroeid in armoede of ken jij jongeren die zijn opgegroeid in armoede die mee willen denken #tag ze dan vooral of stuur ze via een dm of pm door naar ons!

Wij hebben er zin in!

Wil jij ook een vergadering bijwonen? Laat het dan even weten via; info@haagsejongerenbambassadeurs.nl of stuur even een berichtje en sluit vanavond aan! Ook jouw mening telt!

#haagsejongerenambassadeurs #impactopbeleid #jebentaltijdwelkom #Sluitaanbijonzevergaderingen #laatjouwstemhoren
#vergadering #welkom #adviesarmoede
... See MoreSee Less

#watstaatervanavondopdeagenda Het is donderdagavond en dat betekent dat de Haagse Jongerenambassadeurs weer #online vergaderen. De vergadering start om 18:30 uur en eindigt (meestal) om 20:30 uur. Vandaag gaan wij door met het advies armoede onder jongeren in Den Haag. Wij zijn druk met het onderzoek onder jongeren in Den Haag. Welke vraag moeten wij volgens jullie echt niet vergeten? Ben jij een jongere die is opgegroeid in armoede of ken jij jongeren die zijn opgegroeid in armoede die mee willen denken #tag ze dan vooral of stuur ze via een dm of pm door naar ons! Wij hebben er zin in! Wil jij ook een vergadering bijwonen? Laat het dan even weten via; info@haagsejongerenbambassadeurs.nl of stuur even een berichtje en sluit vanavond aan! Ook jouw mening telt! #HaagseJongerenambassadeurs #Impactopbeleid #Jebentaltijdwelkom #Sluitaanbijonzevergaderingen #Laatjouwstemhoren 
#Vergadering #Welkom #AdviesArmoede

6 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

#OOKDEZEWEEKGAANWIJGEWOONDOOR

De fysieke vergaderingen gaan de komende tijd niet meer door, maar dit betekent niet dat wij niet met elkaar kunnen connecten. Naast dat wij enorme stappen maken met het advies armoede hebben wij ook oor voor elkaar en leren wij elkaar ook echt kennen tijdens deze onzekere tijden.

Zo kwamen wij erachter dat een van de Haagse Jongerenambassadeurs vrijwilliger is bij het Rode Kruis Haaglanden en net een shift heeft gedraaid op de COVID-19 poli. Dat terwijl een andere Jongerenambassadeur enorm geïsoleerd leeft, omdat alles even on-hold is en er te veel angst en onzekerheid is op dit moment.

Wij verbazen ons soms ook om hoe gestructureerd en efficiënt ook een virtuele vergadering kan zijn met wisselend tussen de 12 en 18 jongeren die in- en uitZOOMen.

Ben jij benieuwd naar het advies? Wil jij als Haagse jongeren aansluiten bij een vergadering? Of ben jij een organisatie dat zich inzet voor kinderen/jongeren die in armoede leven?

Stuur dan een privé berichtje en misschien vergader jij volgende week donderdag gewoon mee!
#tagiedereendiejeherkent
... See MoreSee Less

#OOKDEZEWEEKGAANWIJGEWOONDOOR De fysieke vergaderingen gaan de komende tijd niet meer door, maar dit betekent niet dat wij niet met elkaar kunnen connecten. Naast dat wij enorme stappen maken met het advies armoede hebben wij ook oor voor elkaar en leren wij elkaar ook echt kennen tijdens deze onzekere tijden. Zo kwamen wij erachter dat een van de Haagse Jongerenambassadeurs vrijwilliger is bij het Rode Kruis Haaglanden en net een shift heeft gedraaid op de COVID-19 poli. Dat terwijl een andere Jongerenambassadeur enorm geïsoleerd leeft, omdat alles even on-hold is en er te veel angst en onzekerheid is op dit moment. Wij verbazen ons soms ook om hoe gestructureerd en efficiënt ook een virtuele vergadering kan zijn met wisselend tussen de 12 en 18 jongeren die in- en uitZOOMen. Ben jij benieuwd naar het advies? Wil jij als Haagse jongeren aansluiten bij een vergadering? Of ben jij een organisatie dat zich inzet voor kinderen/jongeren die in armoede leven? Stuur dan een privé berichtje en misschien vergader jij volgende week donderdag gewoon mee! 
#Tagiedereendiejeherkent

6 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

💪🏽#wijgaangewoondoor

Gisteravond verwelkomde de Haagse Jongerenambassadeurs elkaar bij elkaar thuis.💻🏠

De fysieke vergaderingen gaan de komende tijd niet meer door, maar dit betekent niet dat wij niet meer doorgaan met vergaderen over thema's die voor de Haagse jeugd belangrijk zijn. 👩👱‍♀️👨‍🦰👧👱‍♂️🧔🧕🦸‍♀️🦸‍♂️🧙‍♂️🧝‍♀️👨‍🦼👨‍🦽

Een van de thema's die de wij dit jaar gaan oppakken is armoede. 💶❌ Naast dat het super fijn was iedereen weer even te zien en te spreken in deze onzekere tijden. Hebben wij flinke slagen gemaakt met het advies. En dat met minimaal 15 jongeren in een virtuele videobelsessie 👏

Ben jij benieuwd naar het advies? Wil jij als Haagse jongeren aansluiten bij een vergadering?

Stuur dan een privé berichtje en misschien vergader jij volgende week donderdag gewoon mee!

#tagiedereendiejeherkent
... See MoreSee Less

💪🏽#WIJGAANGEWOONDOOR Gisteravond verwelkomde de Haagse Jongerenambassadeurs elkaar bij elkaar thuis.💻🏠 De fysieke vergaderingen gaan de komende tijd niet meer door, maar dit betekent niet dat wij niet meer doorgaan met vergaderen over themas die voor de Haagse jeugd belangrijk zijn. 👩👱‍♀️👨‍🦰👧👱‍♂️🧔🧕🦸‍♀️🦸‍♂️🧙‍♂️🧝‍♀️👨‍🦼👨‍🦽 Een van de themas die de wij dit jaar gaan oppakken is armoede. 💶❌ Naast dat het super fijn was iedereen weer even te zien en te spreken in deze onzekere tijden. Hebben wij flinke slagen gemaakt met het advies. En dat met minimaal 15 jongeren in een virtuele videobelsessie 👏 Ben jij benieuwd naar het advies? Wil jij als Haagse jongeren aansluiten bij een vergadering? Stuur dan een privé berichtje en misschien vergader jij volgende week donderdag gewoon mee! #Tagiedereendiejeherkent

7 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

De Haagse Jongerenambassadeurs Abdelkader Karbache en Jamie Bosman zijn langsgegaan bij de Netwerk Haagse Helpers om met hen te praten over communicatie, jongeren en het jongerenpact.

De Haagse Helpers is een redelijk nieuwe organisatie die zich inzet om jongeren aan te zetten tot participatie, met name op het gebied van vrijwilligerswerk! Zo proberen zij jongeren kennis te laten maken met mensen buiten hun eigen kring om.

Superleuk en interessant! Volg ze vooral 🙂
... See MoreSee Less

De Haagse Jongerenambassadeurs Abdelkader Karbache en Jamie Bosman zijn langsgegaan bij de Netwerk Haagse Helpers om met hen te praten over communicatie, jongeren en het jongerenpact. De Haagse Helpers is een redelijk nieuwe organisatie die zich inzet om jongeren aan te zetten tot participatie, met name op het gebied van vrijwilligerswerk! Zo proberen zij jongeren kennis te laten maken met mensen buiten hun eigen kring om. Superleuk en interessant! Volg ze vooral :)

Comment on Facebook

Waardevol om samen op te trekken!

7 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

De Haagse Jongerenambassadeurs bestaan al meer dan 14 jaar en hebben al meer dan 100 adviezen gegeven.
Voor 2020 is weer ruimte voor nieuwe adviezen. Waar wil jij dat we advies over geven? Laat het ons weten.
#jongeren #participatie #advies #invloed #input
... See MoreSee Less

De Haagse Jongerenambassadeurs bestaan al meer dan 14 jaar en hebben al meer dan 100 adviezen gegeven. 
Voor 2020 is weer ruimte voor nieuwe adviezen. Waar wil jij dat we advies over geven? Laat het ons weten. 
#jongeren #participatie #advies #invloed #input

9 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

De laatste vergadering van het jaar met de Haagse Jongerenambassadeurs! We hebben terug geblikt op het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar 2020. Wat hebben we toch een leuke ploeg met betrokken Haagse jongeren #bijzonder #jongeren #denhaag ... See MoreSee Less

De laatste vergadering van het jaar met de Haagse Jongerenambassadeurs! We hebben terug geblikt op het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar 2020. Wat hebben we toch een leuke ploeg met betrokken Haagse jongeren #bijzonder #jongeren #denhaag