Volg ons ook op Instagram!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 weeks ago

Haagse Jongerenambassadeurs

#OOKDEZEWEEKGAANWIJGEWOONDOOR

De fysieke vergaderingen gaan de komende tijd niet meer door, maar dit betekent niet dat wij niet met elkaar kunnen connecten. Naast dat wij enorme stappen maken met het advies armoede hebben wij ook oor voor elkaar en leren wij elkaar ook echt kennen tijdens deze onzekere tijden.

Zo kwamen wij erachter dat een van de Haagse Jongerenambassadeurs vrijwilliger is bij het Rode Kruis Haaglanden en net een shift heeft gedraaid op de COVID-19 poli. Dat terwijl een andere Jongerenambassadeur enorm geïsoleerd leeft, omdat alles even on-hold is en er te veel angst en onzekerheid is op dit moment.

Wij verbazen ons soms ook om hoe gestructureerd en efficiënt ook een virtuele vergadering kan zijn met wisselend tussen de 12 en 18 jongeren die in- en uitZOOMen.

Ben jij benieuwd naar het advies? Wil jij als Haagse jongeren aansluiten bij een vergadering? Of ben jij een organisatie dat zich inzet voor kinderen/jongeren die in armoede leven?

Stuur dan een privé berichtje en misschien vergader jij volgende week donderdag gewoon mee!
#tagiedereendiejeherkent
... See MoreSee Less

#OOKDEZEWEEKGAANWIJGEWOONDOOR De fysieke vergaderingen gaan de komende tijd niet meer door, maar dit betekent niet dat wij niet met elkaar kunnen connecten. Naast dat wij enorme stappen maken met het advies armoede hebben wij ook oor voor elkaar en leren wij elkaar ook echt kennen tijdens deze onzekere tijden. Zo kwamen wij erachter dat een van de Haagse Jongerenambassadeurs vrijwilliger is bij het Rode Kruis Haaglanden en net een shift heeft gedraaid op de COVID-19 poli. Dat terwijl een andere Jongerenambassadeur enorm geïsoleerd leeft, omdat alles even on-hold is en er te veel angst en onzekerheid is op dit moment. Wij verbazen ons soms ook om hoe gestructureerd en efficiënt ook een virtuele vergadering kan zijn met wisselend tussen de 12 en 18 jongeren die in- en uitZOOMen. Ben jij benieuwd naar het advies? Wil jij als Haagse jongeren aansluiten bij een vergadering? Of ben jij een organisatie dat zich inzet voor kinderen/jongeren die in armoede leven? Stuur dan een privé berichtje en misschien vergader jij volgende week donderdag gewoon mee! 
#Tagiedereendiejeherkent

2 weeks ago

Haagse Jongerenambassadeurs

💪🏽#wijgaangewoondoor

Gisteravond verwelkomde de Haagse Jongerenambassadeurs elkaar bij elkaar thuis.💻🏠

De fysieke vergaderingen gaan de komende tijd niet meer door, maar dit betekent niet dat wij niet meer doorgaan met vergaderen over thema's die voor de Haagse jeugd belangrijk zijn. 👩👱‍♀️👨‍🦰👧👱‍♂️🧔🧕🦸‍♀️🦸‍♂️🧙‍♂️🧝‍♀️👨‍🦼👨‍🦽

Een van de thema's die de wij dit jaar gaan oppakken is armoede. 💶❌ Naast dat het super fijn was iedereen weer even te zien en te spreken in deze onzekere tijden. Hebben wij flinke slagen gemaakt met het advies. En dat met minimaal 15 jongeren in een virtuele videobelsessie 👏

Ben jij benieuwd naar het advies? Wil jij als Haagse jongeren aansluiten bij een vergadering?

Stuur dan een privé berichtje en misschien vergader jij volgende week donderdag gewoon mee!

#tagiedereendiejeherkent
... See MoreSee Less

💪🏽#WIJGAANGEWOONDOOR Gisteravond verwelkomde de Haagse Jongerenambassadeurs elkaar bij elkaar thuis.💻🏠 De fysieke vergaderingen gaan de komende tijd niet meer door, maar dit betekent niet dat wij niet meer doorgaan met vergaderen over themas die voor de Haagse jeugd belangrijk zijn. 👩👱‍♀️👨‍🦰👧👱‍♂️🧔🧕🦸‍♀️🦸‍♂️🧙‍♂️🧝‍♀️👨‍🦼👨‍🦽 Een van de themas die de wij dit jaar gaan oppakken is armoede. 💶❌ Naast dat het super fijn was iedereen weer even te zien en te spreken in deze onzekere tijden. Hebben wij flinke slagen gemaakt met het advies. En dat met minimaal 15 jongeren in een virtuele videobelsessie 👏 Ben jij benieuwd naar het advies? Wil jij als Haagse jongeren aansluiten bij een vergadering? Stuur dan een privé berichtje en misschien vergader jij volgende week donderdag gewoon mee! #Tagiedereendiejeherkent

4 weeks ago

Haagse Jongerenambassadeurs

De Haagse Jongerenambassadeurs Abdelkader Karbache en Jamie Bosman zijn langsgegaan bij de Netwerk Haagse Helpers om met hen te praten over communicatie, jongeren en het jongerenpact.

De Haagse Helpers is een redelijk nieuwe organisatie die zich inzet om jongeren aan te zetten tot participatie, met name op het gebied van vrijwilligerswerk! Zo proberen zij jongeren kennis te laten maken met mensen buiten hun eigen kring om.

Superleuk en interessant! Volg ze vooral 🙂
... See MoreSee Less

De Haagse Jongerenambassadeurs Abdelkader Karbache en Jamie Bosman zijn langsgegaan bij de Netwerk Haagse Helpers om met hen te praten over communicatie, jongeren en het jongerenpact. De Haagse Helpers is een redelijk nieuwe organisatie die zich inzet om jongeren aan te zetten tot participatie, met name op het gebied van vrijwilligerswerk! Zo proberen zij jongeren kennis te laten maken met mensen buiten hun eigen kring om. Superleuk en interessant! Volg ze vooral :)

Comment on Facebook

Waardevol om samen op te trekken!

2 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

De Haagse Jongerenambassadeurs bestaan al meer dan 14 jaar en hebben al meer dan 100 adviezen gegeven.
Voor 2020 is weer ruimte voor nieuwe adviezen. Waar wil jij dat we advies over geven? Laat het ons weten.
#jongeren #participatie #advies #invloed #input
... See MoreSee Less

De Haagse Jongerenambassadeurs bestaan al meer dan 14 jaar en hebben al meer dan 100 adviezen gegeven. 
Voor 2020 is weer ruimte voor nieuwe adviezen. Waar wil jij dat we advies over geven? Laat het ons weten. 
#jongeren #participatie #advies #invloed #input

4 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

De laatste vergadering van het jaar met de Haagse Jongerenambassadeurs! We hebben terug geblikt op het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar 2020. Wat hebben we toch een leuke ploeg met betrokken Haagse jongeren #bijzonder #jongeren #denhaag ... See MoreSee Less

De laatste vergadering van het jaar met de Haagse Jongerenambassadeurs! We hebben terug geblikt op het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar 2020. Wat hebben we toch een leuke ploeg met betrokken Haagse jongeren #bijzonder #jongeren #denhaag