Volg ons ook op Instagram!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Onze Haagse Jongerenambassadeur Abdelkader zat afgelopen woensdag in Studio Week van het geld.

www.weekvanhetgeld.nl/studio/?event=24-woensdag_geldvragen-meet-moneyfit
... See MoreSee Less

Onze Haagse Jongerenambassadeur Abdelkader zat afgelopen woensdag in Studio Week van het geld. https://www.weekvanhetgeld.nl/studio/?event=24-woensdag_geldvragen-meet-moneyfit

"Het jongeren stembureau" by Haagse Jongerenambassadeurs

Wij zijn enorm trots en blij met de bijdrage wij aan de verkiezingen mochten leveren.

Het adopteren van een stembureau op zo een jongeren locatie als PIP Den Haag was natuurlijk geweldig. Door middel van het adopteren en het tot jongerenstembureau uitroepen, geloven wij dat we invloed kunnen hebben op de laagdrempeligheid van een stembureau.

Zo geeft Gertjan Wilkens (Hoofd verkiezingen Den Haag) een tour over hoe er bij ons gestemd kon worden.
www.youtube.com/watch?v=KnvrL_BfWrA

Is een het Duitse Ruptly aanwezig om deze bijzondere locatie op te documenteren.

Wij kregen enorm veel complimenten over hoe professioneel en jong alle stembureauleden waren!

#HetJongerenStembureau #HaagseJongerenambassadeurs #HJA #HaagseJongeren #Participatie
... See MoreSee Less

Het jongeren stembureau by Haagse Jongerenambassadeurs 
Wij zijn enorm trots en blij met de bijdrage wij aan de verkiezingen mochten leveren. Het adopteren van een stembureau op zo een jongeren locatie als PIP Den Haag was natuurlijk geweldig. Door middel van het adopteren en het tot jongerenstembureau uitroepen, geloven wij dat we invloed kunnen hebben op de laagdrempeligheid van een stembureau. Zo geeft Gertjan Wilkens (Hoofd verkiezingen Den Haag) een tour over hoe er bij ons gestemd kon worden. 
https://www.youtube.com/watch?v=KnvrL_BfWrA Is een het Duitse Ruptly aanwezig om deze bijzondere locatie op te documenteren. Wij kregen enorm veel complimenten over hoe professioneel en jong alle stembureauleden waren! #HetJongerenStembureau #HaagseJongerenambassadeurs #HJA #HaagseJongeren #Participatie

Comment on Facebook

Jaloers! Toen ik om 16 uur afzwaaide bij Musicon hadden we ruim 800 stemmen binnen. Ben doodop 🙂

1 month ago

Haagse Jongerenambassadeurs

#WatbetekentstemrechtvoorJOU

Het is bijna zover, morgen vanaf 08:30 ben jij welkom om je stem uit te brengen bij 'Het Jongerenstembureau' van Den Haag. Bij PIP Den Haag zullen de Haagse Jongerenambassadeurs je van a tot z ondersteunen in het uitbrengen van jouw stem 📣!

Hieronder een kleine greep van wat stemrecht voor een paar Haagse Jongerenambassadeurs betekent...

Ps: Tag alle kandidaten van alle politieke partijen die onder de 30 jaar zijn! #benieuwd

#haagsejongerenambassadeurs #HJA #HaagseJongeren #Verkiezingen2021 #jongerenstembureau #participatie
... See MoreSee Less

2 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

#Wistjedat wij de Haagse Jongerenambassadeurs "Het jongeren stembureau" gaan leiden?

“Het jongeren stembureau”
Wij willen een bijdrage leveren aan de verkiezingen door ons in te zetten en een stembureau te adopteren. Op maandag 15 maart zullen wij “Het jongerenstembureau” in PIP Den Haag leiden.

De Haagse Jongerenambassadeurs willen dit voornamelijk doen, omdat wij vinden dat Haagse jongeren bewust moeten omgaan met hun stemrecht. Door middel van het adopteren en het tot jongerenstembureau uitroepen, geloven wij dat ze invloed kunnen hebben op de laagdrempeligheid van een stembureau.

Wat betekent stemrecht voor jou?

#HetJongerenStembureau #HaagseJongerenambassadeurs #HJA #HaagseJongeren #Participatie
... See MoreSee Less

#Wistjedat wij de Haagse Jongerenambassadeurs Het jongeren stembureau gaan leiden? “Het jongeren stembureau” 
Wij willen een bijdrage leveren aan de verkiezingen door ons in te zetten en een stembureau te adopteren. Op maandag 15 maart zullen wij “Het jongerenstembureau” in PIP Den Haag leiden. De Haagse Jongerenambassadeurs willen dit voornamelijk doen, omdat wij vinden dat Haagse jongeren bewust moeten omgaan met hun stemrecht. Door middel van het adopteren en het tot jongerenstembureau uitroepen, geloven wij dat ze invloed kunnen hebben op de laagdrempeligheid van een stembureau. Wat betekent stemrecht voor jou? #HetJongerenStembureau #HaagseJongerenambassadeurs #HJA #HaagseJongeren #Participatie

Youngpeacebuilders zijn nog opzoek naar trainers in Zeeland, wie ken jij uit Zeeland, tag alle jongeren die jij kent voor een betaalde bijbaan!

#jongeren #trainers #betaaldefunctie #vrede #veiligheid
... See MoreSee Less

Wil jij ook net als onze Haagse Jongerenambassadeur Abdelkader bewuster omgaan met je uitgaven?

De SaldoBaas App zorgt ervoor dat je weet wat je echt hebt wat je nog kan uitgeven.

Blijf op je monnie!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Nasr Jasper Marit Marleen handig?

#DagvandeRechtenvanhetKind #throwbackfriday

Op de dag van de Rechten van het kind 2018 gaven de Haagse Jongerenambassadeurs hun advies aan wethouder Kavita Parbhudayal in de perskamer van de raadzaal. De Haagse Jongerenambassadeurs gaven een ruim advies, met daarin het voorleesboekje 0-6 jaar. Dat moest een voorleesboekjes worden met luchtige verhaaltjes, weinig tekst en veel plaatjes. Die door inzet van Ouder- en Kindcentra en Voorscholen stimuleren om ervoor te zorgen dat dit één van de vast voorleesboekjes wordt.

Op de dag van de Rechten van het kind 2019 mochten Jamie en Cevin een van de eerste exemplaren in ontvangst nemen tijdens de lancering in het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Deze voorleesboekjes zijn door Gemeente Den Haag overal in Den Haag verspreid. En er wordt gekeken naar de mogelijkheden om deze bij ieder gezin terecht te laten komen.

#trots
... See MoreSee Less

#DagvandeRechtenvanhetKind #throwbackfriday Op de dag van de Rechten van het kind 2018 gaven de Haagse Jongerenambassadeurs hun advies aan wethouder Kavita Parbhudayal in de perskamer van de raadzaal. De Haagse Jongerenambassadeurs gaven een ruim advies, met daarin het voorleesboekje 0-6 jaar. Dat moest een voorleesboekjes worden met luchtige verhaaltjes, weinig tekst en veel plaatjes. Die door inzet van Ouder- en Kindcentra en Voorscholen stimuleren om ervoor te zorgen dat dit één van de vast voorleesboekjes wordt. Op de dag van de Rechten van het kind 2019 mochten Jamie en Cevin een van de eerste exemplaren in ontvangst nemen tijdens de lancering in het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Deze voorleesboekjes zijn door Gemeente Den Haag overal in Den Haag verspreid. En er wordt gekeken naar de mogelijkheden om deze bij ieder gezin terecht te laten komen. #TrotsImage attachment

Comment on Facebook

Wat leuk dat jullie er ook nogmaals aandacht aan besteden. Het was een mooie opdracht die ik via jullie advies kreeg. Heel bijzonder om over zo'n belangrijk onderwerp een kinderboekje te mogen schrijven en tekenen. Inmiddels is het boekje het Haagse Kraamcadeau, die dus bij het aangeven van een baby cadeau wordt gegeven. Ik wens jullie heel veel succes met jullie volgende adviezen en wellicht zien we elkaar nog eens.

Crool

7 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

#Vergaderdonderdag

De fysieke vergaderingen zijn na de zomervakantie weer van start gegaan. Wij vergaderen tegenwoordig in kleinere ruimtes en daarnaast kunnen een aantal Haagse Jongerenambassadeurs digitaal aansluiten.

Wij genieten op een veilige manier van de fysieke bijeenkomsten en zijn dan ook blij dat het op een gezonde en veilige manier kan.

Ben jij benieuwd naar hoe de vergaderingen gaan en wil jij volgende keer aansluiten? Je kunt je als jongeren altijd aanmelden!
... See MoreSee Less

#Vergaderdonderdag De fysieke vergaderingen zijn na de zomervakantie weer van start gegaan. Wij vergaderen tegenwoordig in kleinere ruimtes en daarnaast kunnen een aantal Haagse Jongerenambassadeurs digitaal aansluiten. Wij genieten op een veilige manier van de fysieke bijeenkomsten en zijn dan ook blij dat het op een gezonde en veilige manier kan. Ben jij benieuwd naar hoe de vergaderingen gaan en wil jij volgende keer aansluiten? Je kunt je als jongeren altijd aanmelden!

7 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

De Haagse Jongerenambassadeurs geloven dat Haagse jongeren Den Haag positief kunnen veranderen.

Wij geloven dat jongeren met hun energie en
talenten een duurzame impact kunnen maken.
Impact op anderen, op Den Haag, op onszelf.

Grote impact start met een kleine beweging.

#haagsejongerenambassadeurs #denhaag #impact
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Top jongens!

😍😍

Onze Abdelkader, Oumaya en Shania maakte kennis met de nieuwe Burgemeester Jan van Zanen. Zij lieten hun stem horen over het welzijn van jongeren en studenten, corona, het wegvallen van inkomsten, studieplekken en kennismaken met de stad.

Binnenkort geven wij samen met JONGdoetmee en Centrum 16•22 een advies over de impact die Covid-19 heeft op Haagse jongeren. Wil jij een bijdrage leveren? Stuur een dm📩

#haagsejongerenambassadeurs #HaagseJongeren #stemvanjongeren #impactBurgemeester Jan van Zanen maakte kennis met studenten van het mbo, hogeschool en universiteit. Het ging over onderwerpen én ideeën als welzijn, corona, wegvallen van inkomsten, studieplekken en kennismaken met de stad.

Ben je student en wil je meer info over het coronavirus? Check ⬇️
bit.ly/3b2ry1W

📸 Martijn Beekman
... See MoreSee Less

Onze Abdelkader, Oumaya en Shania maakte kennis met de nieuwe Burgemeester Jan van Zanen. Zij lieten hun stem horen over het welzijn van jongeren en studenten, corona, het wegvallen van inkomsten, studieplekken en kennismaken met de stad. Binnenkort geven wij samen met JONGdoetmee en Centrum 16•22 een advies over de impact die Covid-19 heeft op Haagse jongeren. Wil jij een bijdrage leveren? Stuur een dm📩 #HaagseJongerenambassadeurs #HaagseJongeren #Stemvanjongeren #Impact

🌞De zomervakantie is vandaag officieel van start gegaan, woehoe!🤩🥳

💪Naast dat ook wij gaan genieten van een welverdiende vakantie zijn wij ook nog aan het nagenieten van ons laatste gepresenteerde advies over 'Actief Burgerschap' door Ayoub Aydin, Samia Boukhizzou en Shankar Chhatta.

Vooral als Wethouder Martijn Balster dit over het advies zegt: “Wat inspirerend. Prachtige voorbeelden van jongeren die actief zijn en nuttige tips voor ons ter verbetering. Zeer professioneel gepresenteerd door onze Haagse jongerenambassadeurs. Aan de presentatie heb ik een duidelijke boodschap overgehouden: benut veel meer de inspiratie en brutaliteit van jongeren. Dat gaan we dus ook zeker doen.”😎

#AdviesHaagseJongeren #Participatie #Presentatie #OnlineOffline #haagsejongerenambassadeur #outofthebox
... See MoreSee Less

9 months ago

Haagse Jongerenambassadeurs

De Haagse Jongerenabmassadeurs werden door wethouder Balster uitgenodigd om aan te sluiten bij de MT vergadering van S&W. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Succes toppers!

Geweldige presentatie HJA's met perspectief op vervolg. Goed gedaan!

Succes

Zet em op! 💪🏽

🎤Wij presenteren het vandaag het Advies Actief Burgerschap, kijk jij mee?

#actiefburgerschap #HJA #presentatie
... See MoreSee Less

🎤Wij presenteren het vandaag het Advies Actief Burgerschap, kijk jij mee? #actiefburgerschap #hja #presentatie
Load more