Jong. Betrokken. Divers.

De Haagse jongerenambassadeurs zijn een groep enthousiaste Haagse jongeren in de leeftijd van 15 tot 24. Zij staan met beide benen in de samenleving en nemen geen blad voor de mond. Alleen zó kunnen zij het beste advies uitbrengen aan de gemeente om onze stad leuker én beter te maken voor jongeren.

De diversiteit van de groep in leeftijd, opleiding, culturele achtergrond, maatschappelijke interesses en gender zorgen ervoor dat verschillende geluiden uit de stad samen komen en advies uitbrengt waarin iedereen vertegenwoordigd is.

 • Fartun Ahmed
  Fartun Ahmed

  ‘’Als een Haagse burger wil ik mij inzetten om van Den Haag een nóg betere stad te maken’’

 • Samia Boukhizzou
  Samia Boukhizzou

  “Wat wil ik verbeteren aan Den Haag? Een veilige en schone leefomgeving is natuurlijk erg belangrijk. Ik merk dat er soms nog wel wat dingen ontbreken in Den Haag die wel veranderd kunnen worden in het gebied van een veilige en schone leefomgeving.”

 • Abdelkader Karbache
  Abdelkader Karbache

  “Er is weinig eendracht in Den Haag. De een voelt zich Hagenees, de ander Hagenaar. Meer harmonie is een weg naar een beter, maar ook prettiger Den Haag!”

 • Khadija Kallouh

  “Ik zit vol energie en wil meer dan graag dat Den Haag steeds beter en mooier wordt voor de jongeren. Daarom ben ik jongerenambassadeur”

 • Ceyda Palta
  Ceyda Palta

  “Pak de kansen en mogelijkheden die je pakken kan. Ze zijn er wel, maar niets komt naar je toe. Ik wil het verschil zien en een onderdeel zijn van de verbeteringen in onze mooie Den Haag.”

 • Limmy Yusuf

  “Jongeren zijn een belangrijke groep in de samenleving. Door met beleidsmedewerkers en organisaties in gesprek te gaan vormen wij de brug tussen de gemeente Den Haag en de Haagse Jongeren.”

 • Moustafa Abdelrazek

  ”Gezondheid is een belangrijk thema, maar niet alle jongeren denken hier over na. Ik probeer daarom oplossingen te bedenken voor bepaalde problemen waar jongeren tegen aan lopen omtrent gezondheid en zorg.”

 • Ahlam el Barnoussi

  ”Ik wil graag de verandering zien en zijn, daar waar anderen nog stilstaan.”

 • Ayoub Aydin
  Ayoub Aydin

  “Ik ben Haagse Jongerenambassadeur geworden, omdat ik net als vele jongeren niet wist wat ik wou bereiken in mijn leven. Ik leer elke dag mezelf nog steeds beter kennen en leer nieuwe, waardoor ik nog altijd op zoek ben naar mezelf die het verschil wilt maken voor mensen.”