Jong. Betrokken. Divers.

De Haagse jongerenambassadeurs zijn een groep enthousiaste Haagse jongeren in de leeftijd van 15 tot 24. Zij staan met beide benen in de samenleving en nemen geen blad voor de mond. Alleen zó kunnen zij het beste advies uitbrengen aan de gemeente om onze stad leuker én beter te maken voor jongeren.

De diversiteit van de groep in leeftijd, opleiding, culturele achtergrond, maatschappelijke interesses en gender zorgen ervoor dat verschillende geluiden uit de stad samen komen en advies uitbrengt waarin iedereen vertegenwoordigd is.

 • Ceyda Palta
  Ceyda Palta

  “Pak de kansen en mogelijkheden die je pakken kan. Ze zijn er wel, maar niets komt naar je toe. Ik wil het verschil zien en een onderdeel zijn van de verbeteringen in onze mooie Den Haag.”

 • Fedde Barten
  Fedde Barten

  “Den Haag is een prachtige stad en daar wil ik mij graag voor inzetten. Ik vind het belangrijk dat de stem van jongeren gehoord wordt en dat jongeren zich betrokken voelen bij de samenleving.”

 • Ruthy Kaai
  Ruthy Kaai

  “Als jongere vind ik het belangrijk om mee te denken over oplossingen voor problemen waarmee jongeren te maken hebben. Den Haag moet een fijne en toegankelijke stad zijn voor iedereen, ook voor jongeren met minder kansen en geld. Het is heel belangrijk dat wij als jongeren een stem hebben hebben bij de gemeente, wij zijn tenslotte de toekomst!”

 • Ilayda Tataroglu
  Ilayda Tataroglu

  Als Haagse Jongerenambassadeur vind ik het belangrijk dat de jongeren hun stem kunnen laten horen. Ik hoop verandering te brengen in het systeem van de jeugdzorg zodat ook die jongeren zich gehoord en veilig voelen. Want elk kind verdient het om een goede jeugd en toekomst te hebben. 

 • Samia Boukhizzou
  Samia Boukhizzou

  “Wat wil ik verbeteren aan Den Haag? Een veilige en schone leefomgeving is natuurlijk erg belangrijk. Ik merk dat er soms nog wel wat dingen ontbreken in Den Haag die wel veranderd kunnen worden in het gebied van een veilige en schone leefomgeving.”

 • Melih Arslan
  Melih Arslan

  “Als Haagse Jongerenambassadeur wil ik de stem van de Haagse jongeren laten horen waarbij de jongeren zich meer betrokken voelen binnen het beleid in Den Haag.”

 • Baran Koser
  Baran Koser

  “Politiek is net een nachtclub die alleen open is voor 30+’ers, waardoor de mensen die besluiten over de nieuwe generatie buiten ons bereik blijven. De Haagse Jongerenambassadeurs is voor mij een manier om die jongeren een plaats aan tafel te bieden, of dat gaat over kansengelijkheid, straatveiligheid of uitgaansleven.”

 • Anglaya Groenhart
  Anglaya Groenhart

  ” “Aanvaard wat je niet kan veranderen en heb de moed om te veranderen wat je wel kunt veranderen.” Ik ben ervan overtuigd dat er nog veel te verbeteren en dus te veranderen valt in Den Haag en als jongere wil ik hieraan bijdragen. Het is tijd voor de toekomst.”

 • Sandra Zenguele
  Sandra Zenguele

  “Als Haagse Jongerenambassadeur wil ik mijn stem laten horen en een stap maken naar een mooie toekomst voor de haagse jongeren. Want wij zijn de toekomst. Dat kunnen we zeker niet alleen, maar we hebben elkaar.”

 • Ayoub Aydin
  Ayoub Aydin

  “Ik ben Haagse Jongerenambassadeur geworden, omdat ik net als vele jongeren niet wist wat ik wou bereiken in mijn leven. Ik leer elke dag mezelf nog steeds beter kennen en leer nieuwe, waardoor ik nog altijd op zoek ben naar mezelf die het verschil wilt maken voor mensen.”

 • Angelina Matabadal
  Angelina Matabadal

  “Als jongerenambassadeur wil ik dat de Haagse jongeren hun ideeën en wensen kunnen waarmaken in Den Haag. Verder vind ik het belangrijk dat jongeren onder andere op het gebied van scholing, gezondheid en duurzaamheid gehoord worden. Ik ben er voor de toekomst van de jongeren en samen zullen wij onze doelen bereiken in Den Haag.”

 • Fartun Ahmed
  Fartun Ahmed

  ‘’Als een Haagse burger wil ik mij inzetten om van Den Haag een nóg betere stad te maken’’

 • Rabia Zurel
  Rabia Zurel

  “Als jongerenambassadeur ben je de brug tussen de gemeente en de jongeren en kan je jongeren hun stem echt laten horen en ook vertegenwoordigen. Zo kunnen we Den Haag een fijnere plek maken waar er echt geluisterd wordt naar jongeren.”

 • Moustafa Abdelrazek

  ”Gezondheid is een belangrijk thema, maar niet alle jongeren denken hier over na. Ik probeer daarom oplossingen te bedenken voor bepaalde problemen waar jongeren tegen aan lopen omtrent gezondheid en zorg.”

 • Abdelkader Karbache
  Abdelkader Karbache

  “Er is weinig eendracht in Den Haag. De een voelt zich Hagenees, de ander Hagenaar. Meer harmonie is een weg naar een beter, maar ook prettiger Den Haag!”