Glenn van HaasterCultuur & Film

    Via via kwam ik met Alan, de begeleider van de HJA, in gesprek op mijn 14de omdat iemand zei dat dat een waardevolle connectie kon zijn voor mijn filmwerkzaamheden. Alan vertelde gelijk dat ik Haagse jongerenambassadeur moest worden.  Zelf had er niet z`n goed beeld bij maar na een vergadering bijgewoond te hebben was ik verkocht.

    Als portefeuille heb ik cultuur en ben daar dan ook dol op. Het is fantastisch om je mee te laten slepen in verhalen, belevenissen en gevoelens. Je kan ermee op avontuur gaan, nieuwe dingen ontdekken en je horizon verbreden. Dus wat is er nou leuker dan je mee te laten slepen d.m.v. cultuur? Cultuur maken misschien en daar ben ik al van jongs af aan mee bezig.

    Verslingerd en voor eeuwig verloren aan de film: en hoe leuk is dat! Ik begon op mijn tiende al achter de camera en ben toen mijn eigen filmbedrijf begonnen.

    Naast mijn interesse in cultuur vind ik het ook leuk om bij de Haagse Jongerenambassadeurs vooral lekker creatief en out of the box mee te denken met onderwerpen die wat verder van mij afstaan. Want brainstormen blijft een van de leukste dingen die er zijn.