Joan Biekman – Urban cultuur

    Mijn naam is Joan Biekman. Haagse Jongerenambassadeur en verantwoordelijk voor de portefeuille Cultuur & Talent. Een multi-tasker van nature, die momenteel werkt als assistent-vestigingsmanager en media-adviseur voor Benelux’s grootste indoormarketingbureau.

    Als ras echte Hagenaar en inwoner uit Laakkwartier, vertegenwoordig ik mijn stad te allen tijde en overal en nergens. Als Haagse Jongerenambassadeur Cultuur zet ik mij in voor de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid  van het culture aanbod voor jongeren. Ik was bijvoorbeeld nauw betrokken bij de marketing rondom de WeHague app, de gratis event, uitgaans, cultuur en info app voor Haagse jongeren. Ook greep ik de kans om bij het Filmhuis Den Haag een eigen hiphop filmavond te organiseren met de juiste betrokken partijen. En met succes, een uitverkochte filmvertoning. Door middel van creativiteit, toewijding, betrokkenheid en eigen hef in handen nemen draag ik mijn steentje bij.

    Verder heb ik een eigen blogsite MissJoJoBie.com waar ik vooral schrijf over de populariteit en invloeden van de genre ‘hiphop’ onder jongeren. En lanceer ik in 2015 mijn webshop UrbanChicksWithBrains.com, ter bevordering van het positief zelfbeeld, inspiratie en empowerment met betrekking tot meiden en vrouwen.