Zana Bagaric – uitgaan

    Zana houdt van stappen, maar ook van Den Haag! Deze twee dingen heeft ze gecombineerd en is jongerenambassadeur voor Uitgaan geworden.

    Zana probeert in de gaten te houden wat er in het uitgaansleven van Den Haag allemaal gebeurt, maar organiseert bijvoorbeeld ook een uitgaanscursus, waar jongeren leren over de gevaren van (overmatig) alcohol en drugs gebruik.

    Ik zit bij de jongerenambassadeurs en zoals je kunt zien voor de portefeuille uitgaan. Uitgaan betekent veel in me leven omdat ik dat zie als mijn hobby. Ik ben daarom ook bijna altijd te vinden in een leuke club in de stad Den Haag. Omdat, uitgaan mijn hobby is en ik heel vaak van alles meemaak met het uitgaan bij jongeren, wil ik graag als jongerenambassadeur iets betekenen voor deze jongeren in de stad. Jongeren die net  als mij erg genieten van stappen.

    Ik heb aan diverse debatten meegedaan en mijn mening meerdere malen naar voren gebracht. Ik heb zelfs een evenement gegeven om jongeren  te laten zien wat alcohol, seks en drugs met je kunnen doen. Verder heb ik eigenaren leren kennen en gezien waar het bij het uitgaan vooral in de stad omgaat. Ik verheug me op nog veel leukere activiteiten die plaats gaan vinden. Als je mij persoonlijk aan wil spreken kan je me mailen of spreek me gewoon aan in een club als je me ziet.