Niels Hunck – Ondernemen

    Welkom beste lezer!

    Mijn naam is Niels Hunck en ik ben ambassadeur met de portefeuille ondernemerschap. Al ruim twee jaar zet ik mij voor deze post in, opdat jongeren een grotere kans krijgen succesvol te kunnen ondernemen. Dit doe ik ondermeer door jonge starters advies te geven over mogelijke valkuilen welke komen kijken bij het opstarten van een onderneming. Ook geef ik met enige regelmaat advies over hoe de gemeente en de KvK het (jong) ondernemersklimaat in Den Haag beter kan stimuleren. Op conferenties inzake ondernemerschap probeer ik het jong ondernemerschap ook op de kaart te zetten.

    Naast dit werk geef ik in onze vergadering van de Haagse Jongerenambassadeurs ook advies in het algemeen naast mijn collega’s. Zelf studeer ik Economie en Bedrijfseconomie en Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hiernaast zet ik mij ook nog in voor het liberale gedachtegoed en ben ik medeoprichter en bestuurslid van de Stichting Baarle Werkgroep. Via deze zaken probeer ik mij ten volste in te zetten voor de maatschappij.

    Indien jijzelf een onderneming op wilt starten, en daar graag enig advies bij wilt hebben, kan je mij mailen via Niels@haagsejongerenambassadeurs.nl

    Allicht tot zien!